SOCIALNI DEMOKRATI VELENJE PREDSTAVILI KANDIDATNO LISTO ZA LOKALNE VOLITVE

11-10-2022

Na včerajšnji novinarski konferenci smo Socialni demokrati Velenje predstavili kandidatno listo za lokalne volitve, ki bodo potekale 20. novembra 2022. Svojo vnovično kandidaturo za župana Mestne občine Velenje je predstavil tudi aktualni župan Mestne občine Velenje Peter Dermol, ki bo na tokratnih lokalnih volitvah kandidiral kot kandidat Socialnih demokratov, s podporo liste starejših in podpisi občank in občanov.

»Socialni demokrati Velenje smo na volilni konvenciji, ki je potekala v sredo, 5. oktobra 2022, potrdili kandidatno listo za volitve v Svet Mestne občine Velenje. Lista je raznolika, sestavlja jo 33 posameznikov z različnimi znanji, katere družijo iste vrednote. Verjamem, da bodo vsi v primeru izvolitve dobro zastopali interese občank in občanov,« je dejala predsednica Občinske organizacije SD Velenje Andreja Katič.

KANDIDATNA LISTA SOCIALNIH DEMOKRATOV VELENJE ZA VOLITVE V SVET MESTNE OBČINE VELENJE:
Peter Dermol, Andreja Katič, dr. Franc Žerdin, Aleksandra Vasiljević, Mersad Dervišević, Irena Poljanšek Sivka, Bojan Voh, Janja Rednjak, Nik Lemež, Tjaša Oderlap, Dražan Mrkonjić, Anita Lemež Kljajič, Duško Supić, Andreja Krejan, Jože Ograjenšek, Amadeja Martinšek, Matjaž Cesar, Saška Nežmah, Ranko Rudonić, Alojzija Rihtaršič, Matija Blagus, Teja Blažič, Dimitrij Amon, Breda Kolar, Remzija Mujić, Ksenija Mikor, Blaž Dukarič, Lidija Božič Mrkonjić, Gašper Koprivnikar, Alenka Rednjak, Bojan Prelovšek, Marjana Marija Koren in Anton Brodnik.

    Peter Dermol: »Kandidaturo za župana Mestne občine Velenje sem napovedal že pred časom. Odločitev, da ponovno kandidiram na prihajajočih volitvah sem sprejel na podlagi izkazanega zaupanja in podpore občanov na terenu. V preteklih dveh letih smo naredili mnogo dobrega, pred nami pa je še kar nekaj velikih izzivov, eden največjih je zagotovo prestrukturiranje regije in s tem povezana preobrazba daljinskega ogrevanja,« je dejal Peter Dermol. Verjamem, da imamo Socialni demokrati Velenje najboljšo ekipo! Ekipo z znanjem in srcem na pravem mestu, je še dodal.

    SOCIALNI DEMOKRATI VELENJE PREDSTAVILI KANDIDATNO LISTO ZA LOKALNE VOLITVE
    Trenutno ni komentarjev...
    Komentirajte
    90639

    Omejitev znakov 400