Koalicija z občani
Koalicija z občani
Svetniška skupina Socialnih demokratov Velenje bo prihodnji teden začela z obiski krajevnih skupnosti in mestnih četrti v Mestni občini Velenje oziroma s projektom Koalicija z občani. Vabimo vas na pogovor o razvojnih možnostih, priložnostih in problematiki v vašem okolju. V pogovorih...
Koalicija z občani - KS Pesje
Koalicija z občani - KS Pesje
Vabimo vas na pogovor o razvojnih možnostih, priložnostih in problematiki v KS Pesje. V pogovorih bodo sodelovali Bojan Kontič, Peter Dermol, Jan Škoberne, Andreja Katič in odgovorni nosilci posameznih razvojnih področij iz Mestne občine Velenje in ustanov.
Koalicija z občani - KS Vinska Gora
Koalicija z občani - KS Vinska Gora
Vabimo vas na pogovor o razvojnih možnostih, priložnostih in problematiki v KS Vinska Gora. V pogovorih bodo sodelovali Bojan Kontič, Peter Dermol, Jan Škoberne, Andreja Katič in odgovorni nosilci posameznih razvojnih področij iz Mestne občine Velenje in ustanov.
Koalicija z občani - KS Bevče
Koalicija z občani - KS Bevče
Vabimo vas na pogovor o razvojnih možnostih, priložnostih in problematiki v KS Bevče. V pogovorih bodo sodelovali Bojan Kontič, Peter Dermol, Jan Škoberne, Andreja Katič in odgovorni nosilci posameznih razvojnih področij iz Mestne občine Velenje in ustanov.
Info Občan 2018
Info Občan 2018
Izšla je 14. številka Info Občana, informatorja svetniške skupine SD Velenje v Svetu Mestne občine Velenje. Preverite kaj vse se nam je zgodilo v letu 2017 --> http://www.virtualni-katalog.si/SDVelenje/infoObca...
Skupno: 347 / Trenutna stran: 20 od 20