Podjetniški kotiček Strokovni svet za gospodarski razvoj

Podjetniški kotiček je spletni portal za nudenje aktualnih in potrebnih informacij podjetnikom, ki že poslujejo ali tistim, ki šele stopajo na samostojno podjetniško pot. Podjetniški portal, ki ga urejajo člani Strokovnega sveta za gospodarski razvoj, nudi informacije o:

-    postopkih ustanovitve in registracije podjetja, zasebnega zavoda ali društva,
-    aktualnih podjetniških razpisih,
-    gospodarskih projektih lokalne skupnosti,
-    prostih poslovnih prostorih v lokalni skupnosti,
-    možnostih investiranja v lokalni skupnosti,
-    postopkih včlanitve v SAŠA inkubator,
-    zakonskih spremembah in
-    podjetniških dogodkih.

Izkušeni svetovalci Podjetniškega kotička vam bodo brezplačno pomagali pri pravnem svetovanju z gospodarskega in delovnega področja, vas povezali s potencialnimi kupci in investitorji ter vam nudili ostale svetovalne podjetniške storitve in orodja za vaše uspešno poslovanje.

V kolikor boste želeli našo brezplačno pomoč, nam prosim napišite vaše vprašanje ali problem na elektronski naslov podjetnik@sd-velenje.si ali v spodnji e-obrazec. Po prejemu vašega sporočila se bomo dogovoriti za termin srečanja.


NOVICE in DOGODKI
RAZPISI, beri več...
PUBLIKACIJE

Brezplačna pomoč

Prosimo naložite datoteko!
Naroči se na e-novice!

Če se naročite na e-novice SD Velenje, boste vedno dobro obveščeni! Skozi vse leto vas bomo seznanjali z zanimivimi informacijami iz našega okolja.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal, ki vam pomaga do aktualnih informacij. Tu najdete vse, kar morate vedeti, če ste podjetnik ali pa se šele odločate za samostojno podjetniško pot!

Podrobneje