Organiziranost Socialnih demokratov

Dobro organizirani.

Socialni demokrati veljamo za eno najbolje organiziranih političnih sil v Sloveniji. Dobra organiziranost nam omogoča, da smo v stalnem stiku z ljudmi v lokalnih okoljih in da lahko s tem dobro prevajamo njihove interese in potrebe v svoje politične odločitve. Da te odsevajo voljo ljudi.

Socialni demokrati smo organizirani na občinski, območni in državni ravni. Na ravni slovenskih občin imamo organizirano močno mrežo občinskih organizacij, ki skrbijo za uresničevanje programa na ravni občin in usmerjajo delovanje naših ljudi v občinskih svetih. Občinske organizacije se združujejo v območne organizacije, ki predstavljajo vez med strankino centralo in ljudmi na terenu, skrbijo za razvoj organiziranosti in koordiniran nastop stranke po vsej Sloveniji.Prisotnost po vsej Sloveniji nam omogoča, da smo v stalnem stiku z ljudmi. S prepoznavanje njihovih težav, idej in mnenj po krajih in mestih po Sloveniji lahko oblikujemo politiko, ki odgovarja na potrebe ljudi.

SD-Organigram-organiziranosti

Rdeče je ZA
Naroči se na e-novice!

Če se naročite na e-novice SD Velenje, boste vedno dobro obveščeni! Skozi vse leto vas bomo seznanjali z zanimivimi informacijami iz našega okolja.

Potrjujem


Pristopna izjava

Iskreno smo veseli, da se želite včlaniti v stranko Socialnih demokratov.

Včlani se


Podjetniški kotiček

Podjetniški kotiček je spletni portal, ki vam pomaga do aktualnih informacij. Tu najdete vse, kar morate vedeti, če ste podjetnik ali pa se šele odločate za samostojno podjetniško pot!

Podrobneje