NOVICE ObO SD Velenje

Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij

0 Komentarji
2282
21-05-2017

Ženski forum SD SAŠA je v petek, 19. maja 2017, v Vili Bianca gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij.

Marsikdo se sprašuje kako uspešnim ženskam uspe graditi kariere, hkrati pa živeti življenje soproge, mame in konec koncev svoje življenje? Vse to in še marsikaj drugega smo povprašali naše gostje, s katerimi smo spregovorili tudi o vseh ovirah in prednostih žensk na poslovni poti. Zaupale so nam kako jim to uspeva in z nami delile svoje zgodbe, znanje in nasvete.

Obrambna ministrica Republike Slovenije Andreja Katič je govorila o pomenu uravnotežene zastopanosti in udeležbe žensk in moških v politiki, podžupanja Občine Piran mag. Meira Hot je predstavila kako je biti ambiciozen v lokalnem okolju. O usklajevanju poklicnega in družinskega življenja je govorila nekdanja vrhunska atletinja Brigita Langerholc Žager. Podjetnica, managerka in voditeljica mag. Sonja Klopčič pa o krepitvi vloge in moči ženske v gospodarstvu.

Na dogodku sta vse prisotne pozdravila tudi predsednica Ženskega foruma Socialnih demokratov Marina Vuk in častni gost dogodka, Bojan Kontič, župan Mestne občine Velenje, predsednik Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA.

0.0
Zadnja posodobitev: 24. maj, 2017
Sorodne Novice: Kandidati SD SAŠA na državnozborskih volitvah bodo Andreja Katič, Janja Rednjak in Mark Molnar Novinarska konferenca - PREDSTAVITEV KANDIDATOV SD SAŠA ZA VOLITVE V DRŽAVNI ZBOR 2022 Predsedstvo SD SAŠA se je včeraj seznanilo z možnostjo sosežiga goriva SRF v TEŠ Prednovoletno druženje SD SAŠA Le DA pomeni DA - pogovorni večer Ženskega foruma SD SAŠA ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA Ministrica Katič: "Novela zakona o kazenskem postopku uveljavlja pravno in pravično državo za vse." Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Ženski večer mal' dr'gač Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve
Andreja Katič BRIGITA LANGERHOLC ŽAGER mag. MEIRA HOT mag. SONJA KLOPČIČ Martina Vuk SD Velenje uspešne ženske ženska arena Ženski forum SD SAŠA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017