NOVICE ObO SD Velenje

Strokovni svet za izobraževanje, kulturo in šport bo v pomlad zakorakal aktivno

0 Komentarji
816
16-03-2018

V četrtek, 15. marca 2018, je v prostorih stranke SD Velenje potekala seja Strokovnega sveta za izobraževanje, kulturo in šport.

Članice in člani bodo v pomlad zakorakali aktivno. V prihodnjih mesecih načrtujejo pregled Knjigobežnic, brezplačnih izposojevalnic knjig, ki so med občankami in občani Mestne občine Velenje odlično sprejete. Zalogo knjig v Knjigobežnicah, ki so jih lani postavili na mestno otroško igrišče, v park pri gimnaziji, Sončni park in na Velenjsko plažo, bodo aprila obnovili in obiskovalcem zagotovili novosti.

Konec aprila bodo sodelovali pri izvedbi dogodka ob dnevu Zemlje, ki ga pripravlja Strokovni svet za okolje in prostor SD Velenje ter obiskovalcem delili doma vzgojene sadike rož in zelenjave.

V mesecu juniju načrtujejo dobrodelni izlet na Primorsko (ogled Postojnske jame, Kopra ter kopanje v Žusterni) za 50 socialno ogroženih otrok iz naše občine.

0.0
Zadnja posodobitev: 16. marec, 2018
Sorodne Novice: Svetovni dan zemlje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje Svetnica Breda Kolar se je pridružila Socialnim demokratom Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019 Odgovor na pisni pobudi svetnika dr. Adnana Glotića na 5. seji Sveta Mestne občine Velenje Svetniško vprašanje v zvezi s preplastitvijo ceste na relaciji Jurko-Podpečan Odgovor na pisno pobudo svetnice Anite Lemež Kljajič na 4. seji Sveta Mestne občine Velenje
dan Zemlje dobrodelni izlet za socialno ogrožene otroke. Knjigobežnice kulturo in šport pomladne aktivnosti SD Velenje Strokovni svet za izobraževanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017