NOVICE ObO SD Velenje

Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje

0 Komentarji
347
26-03-2020

V Upravi Mestne občine Velenje se zavedajo, da ima sprejemanje številnih ukrepov in omejitev Vlade Republike Slovenije zaradi preprečevanja širjenja okužb z novim koronavirusom izjemno negativen vpliv na gospodarstvo v Šaleški dolini in da bodo nujno potrebne dodatne spodbude, tako na državni kot lokalni ravni. Pospešeno se iščejo možnosti za dodatno pomoč podjetjem, s poudarkom na mikro, malih in startup podjetjih, za zmanjšanje posledic, ki nastajajo zaradi sprememb poslovanja gospodarskih družb v naši občini.

Svetnice in svetniki Socialnih demokratov Velenje bomo na naslednji seji Sveta Mestne občine Velenje, ki bo potekala dopisno v torek, 7. aprila, in v sredo, 8. aprila, podprla predlog Uprave Mestne občine Velenje, da se tiste podjetnike in obrtnike, ki imajo v najemu nepremičnine, ki so v lasti Mestne občine Velenje oprosti plačila najemnine. 

To bo prvi izmed ukrepov za pomoč, nadaljnje aktivnosti pa bodo odvisne od sprejetih ukrepov na državni ravni. 


0.0
Zadnja posodobitev: 26. marec, 2020
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Podpiramo urbano čebelarstvo Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje
najemnine nepremičnine v lasti Mestne občine Velenje oprosti plčaila najemnine Socialni demokrati Velenje VELENJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017