NOVICE ObO SD Velenje

Seja Predsedstva Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje

0 Komentarji
1103
11-10-2016

Člani Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje so se včeraj, 11. oktobra 2016, zbrali na seji Predsedstva.

Predsednik Občinske organizacije Socialnih demokratov Velenje Bojan Kontič se je uvodoma dotaknil perečih vprašanj in nalog, ki v bližnji prihodnosti čakajo našo občinsko organizacijo. Pogovor je tekel tudi o delovanju stranke v Zgornji Savinjski dolini, o uspešnem delu strokovnih svetov, ki delujejo pod okriljem Socialnih demokratov Velenje in o kandidatih za državnozborske volitve.

Jan Škoberne poslanec iz vrst Socialnih demokratov v Državnem zboru Republike Slovenije in Andreja Katič ministrica za obrambo Republike Slovenije sta predstavila prizadevanja Socialnih demokratov na državnem nivoju, To so med drugim priprava novega zakona o obrambi, izboljšanje položaja poklicnih gasilcev, vojakov in policije v pravosodnem sistemu, zmanjševanje števila nezaposlenih in naraščanje zaposlenih, zmanjšanje čakalnih dob v zdravstvu in še mnogo drugih.

0.0
Zadnja posodobitev: 11. oktober, 2016
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje
Andreja Katič bojan kontič Jan Škoberne Občinska organizacija Socialnih demokratov Velenje SD Velenje seja Predsedstva

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017