NOVICE ObO SD Velenje

[V A B I L O] - Projekt Ne pozabi! Ponovno uporabi!

0 Komentarji
1004
28-09-2016

Strokovni svet za okolje in prostor pri Občinski organizaciji Socialni demokrati Velenje v sodelovanju s Svetniško skupino Socialnih demokratov Velenje in Centrom ponovne uporabe Velenje organizira zbiranje opreme za dom in gospodinjstvo, šport, otroške opreme in podobnih predmetov, ki so še povsem ohranjeni in v stanju, da bi jih lahko še kdo uporabljal.

V soboto, 1. oktobra 2016, bodo na Cankarjevi ulici, od 10. do 12. ure, občankam in občanom predstavili projekt Ne pozabi! Ponovno uporabi! in jih prijazno povabili naj bodo družbeno odgovorni, naj skrbijo za okolje in uporabljenim stvarem ponudijo novo priložnost. Z odmetavanjem še uporabnih izdelkov namreč odmetavamo surovine, trošimo energijo, vodo in onesnažujemo naravo.

Ekipa Centra ponovne uporabe Velenje bo v času predstavitve na Cankarjevi ulici sprejemala vse uporabne stvari, ki jih bodo očistili in jih nato po simbolični ceni ponudili v svojih prostorih.

Vabljeni na Cankarjevo! Ponudimo odpadnim izdelkom novo priložnost!

Vabilo -  pozabi - ponovno uporabi  1 10 2016

0.0
Zadnja posodobitev: 30. september, 2016
Sorodne Novice: Uspešno izpeljali tradicionalni dogodek Ne pozabi - ponovno uporabi! na Cankarjevi Na dogodku Ne pozabi - ponovno uporabi zamenjali 300 plastičnih vrečk za vrečke za večkratno uporabo Stojnica Ne pozabi - ponovno uporabi! Peta obletnica projekta Viški hrane Z rebalansom proračuna še več odličnih projektov in programov Predstavitev projekta "Ne pozabi! Ponovno uporabi!" Predstavitev letošnjih projektov Mestne občine Velenje in načrtov za prihodnost Projekt Viški hrane
Center ponovne uporabe CPU Ne pozabi! Ponovno uporabi! SD Velenje Strokovni svet za okolje in prostor pri Občinski organizaciji Socialni demokrati Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017