NOVICE ObO SD Velenje

Pridružite se trem novoustanovljenim strokovnim svetom OO SD Velenje

0 Komentarji
1299
15-04-2016

Socialni demokrati Velenje smo v želji, da članicam in članom naše Občinske organizacije omogočimo aktivno participacijo pri izvajanju politike našega mesta ustanovili 3 nove strokovne svete. 

Novo ustanovljeni Strokovni svet za gospodarski razvoj bo aktivno deloval na področju spodbujanja gospodarstva in podjetništva. Člani Strokovnega sveta za okolje in prostor si bodo prizadevali za čim bolj urejeno in prijetno okolje v naši občini. Strokovni svet za izobraževanje in šport pa bo spremljal dogajanje na področju izobraževanja in športa.

Do sedaj je v naši Občinski organizaciji že uspešno deloval Strokovni svet za socialna vprašanja. V zadnjih letih so člani izvedli mnoge aktivnosti v želji, da ublažijo socialne stiske naših občanov. Po vodstvom Ane Anžej, ki Strokovni svet za socialna vprašanja vodi že nekaj let, bodo tudi v prihodnje skušali pomagati socialno ogroženim, le da so svoje aktivnosti razširili tudi na zdravstveno področje in se preimenovali v Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja.

Na 1. rednih sejah so člani omenjenih svetov imenovali predsednike in sprejeli plan dela za leto 2016.

V okviru delovanja Strokovnih svetov želimo naše člane aktivno vključiti v delovanje naše politične organizacije in narediti čim več dobrih projektov za Velenjčanke in Velenjčane. Vse interesente prijazno vabimo, da se nam pridružijo.

 Moč je v ljudeh.

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje Pogledi svetniške skupine SD Velenje na dogajanje v Mestni občini Velenje, september 2019
SD Velenje Strokovni svet za gospodarski razvoj Strokovni svet za izobraževanje in šport Strokovni svet za okolje in prostor Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017