NOVICE ObO SD Velenje

Predsedstvo SD SAŠA se je včeraj seznanilo z možnostjo sosežiga goriva SRF v TEŠ

0 Komentarji
378
29-01-2020

Včeraj, 28. januarja 2020, so se članice in člani predsedstva Območne organizacije Socialnih demokratov SAŠA sestali na seji predsedstva, na kateri so nam bile s strani vodstva Termoelektrarne Šoštanj podane informacije vezane na možnost sosežiga alternetivnega goriva SRF v TEŠ in predstavljen projekt SOEN.

Socialni demokrati SAŠA vsekakor podpiramo soočanje argumentov in razpravo na to temo saj je informiranje prebivalcev z relavantnimi podatki nadvse pomembno.

Šaleška dolina je v korist države in slovenske energetike doslej že plačala visok davek, zato smo/bomo do tega vprašanja zelo kritični in bomo podpirali zgolj tiste projekte, ki nimajo negativnih posledic na okolje v katerem živimo.

0.0
Zadnja posodobitev: 29. januar, 2020
Sorodne Novice: Prednovoletno druženje SD SAŠA Le DA pomeni DA - pogovorni večer Ženskega foruma SD SAŠA ob mednarodnem dnevu boja proti nasilju Vlada potrdila poroštveni zakon za tretjo razvojno os, protest zamrznjen Novo vodstvo Občinske organizacije SD Velenje in Območne organizacije SD SAŠA Ženski forum SD SAŠA z gostjama o enakosti spolov, pravicah žensk ... Predstavitev kandidatov in kandidatk Socialnih demokratov SAŠA za državnozborske volitve Ženski forum SD SAŠA pripravlja dobrodelno modno revijo Srečanje članic in članov SD SAŠA Konferenca Mladega foruma SD SAŠA Ženski forum SD SAŠA gostil uspešne ženske iz različnih poslovnih okolij
Šaleška dolina SD Socialni demokrati SOEN sosežig SRF TEŠ VELENJE

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017