NOVICE ObO SD Velenje

Posvet o razvoju turizma v lokalni skupnosti

0 Komentarji
1170
26-10-2016

Tema: Turizem velja za eno od najhitreje rastočih gospodarskih dejavnosti v svetovnem merilu. Za enak cilj si prizadevamo tudi v Mestni občini Velenje in Šaleški dolini. Da je pot k cilju pravilna zagotovo kažeta dve več kot uspešni sezoni obiska na Velenjski plaži. A kljub temu se najdejo še nekatere pomanjkljivosti, ki bi jih bilo smiselno analizirati in najti primerne cilje za odpravo (bogata in skupna ponudba za vse – turizem + kultura + šport). Končna analiza bo lahko služila kot pomoč pri pripravi Strategije razvoja turizma v MOV 2016-2020.


Datum: November 2016

Lokacija: Vila Bianca

Sodelujoči: predstavniki MO Velenje, predstavniki javnih zavodov in zasebnikov, ki delujejo v občini na področju turizma, športa, kulture in gostinskih ter namestitvenih storitev, predstavnik Slovenske turistične organizacije in Ministrstva za gospodarstvo, predstavnik SŠGZ, uveljavljen gospodarstvenik v slovenskem merilu s področja turizma.

 Več informacij o dogodku sledi v kratkem.

0.0
Zadnja posodobitev: 27. oktober, 2016
Sorodne Novice: Nesprejemljivo je nameščanje oseb v izolacijo v velenjski hotel brez vedenja lokalne skupnosti Stojnica v Krajevni skupnosti Šalek Stojnica v Krajevni skupnosti Gorica Mag. Dejan Židan bo jutri predstavil kandidate SD Šoštanj in SD Mozirje na lokalnih volitvah Predstavitev Andreje Katič - pred prostori Krajevne skupnosti Gorica, ob 18. uri Županu Kontiču posebna zahvala za uspešno vodenje Skupnosti občin Slovenije Prisluhnili predlogom in željam v Krajevni skupnosti Paka pri Velenju Obisk Krajevne skupnosti Šentilj Med občani v Krajevni skupnosti Vinska Gora Koalicija z občani v Krajevni skupnosti Pesje
gospodarstvo turizem

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017