NOVICE ObO SD Velenje

Kandidat za evropskega poslanca dr. Aleksander Jevšek na obisku v Velenju

0 Komentarji
513
10-05-2019

Jutri dopoldne se bomo na Titovem trgu družili z dr. Aleksandrom Jevškom, kandidatom za evropskega poslanca iz vrst SD, in skupaj obiskali Pomladni sejem, na katerem se v Velenju vsako leto z izdelki domače in umetnostne obrti predstavijo različne ustanove oz. obrniki iz celotne Slovenije.

Svojo stojnico na sejmu bo imela tudi Mestna občina Murska Sobota, na kateri bodo predstavljali turistične produkte iz Prekmurja.

Pridružite se nam!

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje Evropska poslanka in voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon na obisku v Velenju Vabljeni na srečanje s Tanjo Fajon v Velenju Prvi primer okužbe s koronavirusom tudi v Velenju V Velenju na voljo brezplačna dostava toplega obroka na dom V Velenju sprejeti številni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa Kongres, kot ga še ni bilo oz. 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju 12. Kongres Socialnih demokratov v Velenju Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Soočenje županskih kandidatov na VTV televiziji
dr. Aleksander Jevšek EU volitve evropski poslanec Pomladni sejem SD SD Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017