NOVICE ObO SD Velenje

Člani SSZSZV SD Velenje podpisali listino temljnih pravic brezdomnih

0 Komentarji
1402
12-10-2016

Člani Strokovnega sveta za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje so se v ponedeljek, 10. oktobra 2016, ob svetovnem dnevu brezdomstva udeležili dneva odprtih vrat Centra hiša – zavetišča za brezdomne Velenje, kjer je trenutno nastanjenih 10 brezdomnih oseb.

Popoldan so preživeli v njihovi družbi in zanje organizirali kuharski dvoboj v kuhanju golaža, s katerim so se po koncu tekmovanja skupaj tudi okrepčali.

Z dnevom odprtih vrat in z zbiranjem podpisov podpore Listini temeljnih pravic brezdomnih želijo v Centru hiša opozoriti na problematiko brezdomnih in na njihove temeljne pravice.

Strokovni svet za socialna in zdravstvena vprašanja SD Velenje je prebivalcem Centra hiša obljubil podporo in nadaljnje skupno sodelovanje.

0.0
Zadnja posodobitev: 26. oktober, 2016
Sorodne Novice: Mnenje Andreje Katič o prestrukturiranju regije in politiki pravičnega prehoda iz premogovništva Tanja Fajon in Socialni demokrati prihajamo v Velenje Novinarska konferenca - predstavitev kandidata SD Velenje za nadomestne volitve župana MO Velenje 11. seja Sveta Mestne občine Velenje Svet za gospodarstvo SD Velenje opozarja na pravice delavcev ob prenehanju delovnega razmerja Svetniška skupina SD Velenje podpira oprostitev plačila najemnin za nepremičnine v lasti MOV Mestna občina Velenje prevzela skrb za 42 Slovencev nastanjenih v karanteni v Hotelu Paka Zdravstveni dom Velenje se sooča z velikim pomanjkanjem zaščitne opreme - podjetja prosijo za pomoč! Socialni demokrati Velenje podpiramo ukrepe za pomoč gospodarstvu v Mestni občini Velenje Mestna občina Velenje ohranja brezplačno pravno svetovanje
Center hiša dan brezdomnih Listina temeljnih pravic brezdomnih SD Velenje Strokovni sveti za socialna in zdravstvena vprašanja zavetišče za brezdomne

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017