NOVICE ObO SD Velenje

Bojan Kontič: "Na volitvah obkrožimo številko 10 in zagotovo bomo dobro izbrali!"

0 Komentarji
943
31-05-2018

V torek, 29. maja 2018, so se kandidati Socialnih demokratov Andreja Katič, Jan Škoberne in Aleksandra Vasiljević predstavili v predvolilni oddaji na VTV Televiziji. 

Zahvala za podporo predsedniku OO SD SAŠA, Bojanu Kontiču
Jan ŠKOBERNE: "Iskrena hvala županu Bojanu Kontiču in ekipi, ki mi, ne le v tem mesecu, ampak ves čas stoji ob strani. Samozavestno Slovenijo predstavljamo v vsakem kraju, vsem ljudem. To je naše sporočilo: nihče ne sme ostati pozabljen in na obrobju, ker je celotna država in vsak človek - središče." #skupaj #naprej
Andreja KATIČ: "Hvala županu Mestne občine Velenje Bojanu Kontiču za podporo moji kandidaturi za volitve v Državni zbor RS. Veliko mi pomeni!
Spoštovani Velenjčanke in Velenjčani, hvala za dosedanje zaupanje! Namenite mi vaš glas. Udeležite se volitev. Hvala za vašo podporo tudi v prihodnje!"
Aleksandra VASILJEVIĆ: "Bojan Kontič, hvala za izkazano zaupanje in podporo!"
0.0
Zadnja posodobitev: 26. oktober, 2018
Sorodne Novice: Kandidati SD SAŠA na državnozborskih volitvah bodo Andreja Katič, Janja Rednjak in Mark Molnar V slovo Bojanu Kontiču Umrl je Bojan Kontič 300 plastičnih vrečk bomo zamenjali za vrečke za večkratno uporabo Ob dnevu upora proti okupatorju bomo k spomenikom v spomnin na borce položili vence Dobrodelni dogodek "Povežimo se" Socialni demokrati Velenje se bomo pridružili čistilni akciji Mestne občine Velenje Velenje obiskal dr. Aleksander Jevšek, kandidat SD na EU volitvah Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič odsoten zaradi zdravstvenih razlogov SD Velenje se bomo tudi letos udeležili spomladanske čistilne akcije Mestne občine Velenje
Aleksandra Vasiljevič Andreja Katič bojan kontič Jan Škoberne poslanci v državni zbor SD SD Velenje volitve2108

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

19-06-2020
Pozdravljeni! Potrebujete kredit? Na voljo smo vam,…
2-04-2020
Tukaj je analiza cen za razkuževanje večstanovanjskih…
8-03-2018
Zanima me če še je kakšna možnost da vam je ostalo…
5-09-2017
12-01-2017